11 mars 2012
15:00

Skår IBK

Referat: Härryda IF - Skår IBK

Efter sju raka matcher utan vinst så var det dags för Härryda att ta emot Skår på hemmaplan inför en förväntansfull publik. Skulle deras favoritlag ta en efterlängtad seger? På pappret så såg det inte så lovande ut för Skår innan matchen då dom bara hade sju utespelare med sig till matchen.

Matchen blåses igång och vi får se ett väldigt offensivt lagt Härryda. Efter två minuter gav offensiven utdelning och 1-0 var ett faktum. Men om man spelar väldigt offensivt så lämnar det stora ytor bakåt. Detta skulle Skår utnyttja flera gånger under matchen, första gången betydde det 1-1. Men våran offensiv malde på och skapade stort tryck mot deras storspelande målvakt igenom. Och målen började att trilla in. Men efter första perioden hade Skår hängt med bra målmässigt och det stod "bara" 4-3 till oss. I andra perioden gjorde vi två snabba mål och började att skapa oss ett allt större avstånd från Skår. Dom stod dock upp rätt så bra med tanke på att vi hade en dubbelt så stor trupp som dom, och lyckades få in åtta mål. Men det gjorde inte så mycket för vi gjorde hela femton mål och tog en härlig seger! 15-8 blev det alltså tillslut.

Värt att nämna är att Berggren tangerade Palmens rekord på fyra mål i en match, och Palmens rekord på sex poäng i en match tangerades av David Johansson. Han gjorde dock fem assist, vilket han är ensam om.